Fasolea cu ciolan este cel mai cunoscut și îndrăgit fel de mâncare de la noi din țară. Se consumă în orice perioadă a anului și, din fericire, se gătește foarte ușor. Iată cum faci cea mai bună fasole cu ciolan. Ți-am pregătit câteva rețete de fasole cu ciolan, dar și alte rețete de fasole numai bune de încercat chiar acum!
Rețetă de fasole cu ciolan
Ingrediente pentru fasole cu ciolan afumat de 1 Decembrie
- 1 kilogram de fasole uscată (înmuiată peste noapte);
- 1 ciolan;
- 2 linguri de ulei;
- 3 foi de dafin;
- 1 ceapă albă mare;
- 2 morcovi;
- 1 lingură boia de ardei;
- 1 linguriţă rasă de oregano;
- 1 linguriţă seminţe de coriandru măcinate;
- 1 linguriţă de chimen;
- 3 linguri de pastă de tomate;
- 1 lingură de miere;
- sare şi piper.
Mod de preparare fasole cu ciolan afumat de 1 Decembrie
1. Fierbe ciolanul la foc mic. După ce carnea a fiert, scoate-o din zeama în care a…
Comentează