Trei copii au supraviețuit timp două zile într-o mașină încinsă alături de cadavrele părinților

Trei copii au supraviețuit miraculos în Australia de Vest, după ce au rămas blocați în mașina familiei lor, în urma unui accident. Părinții acestora au murit în urma impactului.

Copiii au rămas blocați în epava mașinii timp de două zile, într-o zonă izolată. Poliția a anunțat că mașina a fost găsită marți dimineață în Kondinin, la aproximativ 280 de kilometri est de capitala Perth.

Potrivit autorităților, cei trei copii, o fetiță de cinci ani și doi băieți, de 1 an și 2 ani, au supraviețuit accidentului și au rămas blocați în mașină alături de părinții morți. Ei au îndurat temperaturi ridicate și au fost descoperiți de un alt membru al familiei.

„Au fost blocați în mașină timp de 55 de ore pe o căldură de 30 de grade Celsius”, a spus o rudă.

În momentul accidentului, ei se îndreptau să sărbătorească Crăciunul alături de familie, însă nu au mai ajuns la destinație, scrie CNN.

O rudă a victimelor a spus poliției că fetița de 5 ani a salvat viața fratelui ei, eliberându-l din scaunul de mașină: „Dacă nu i-ar fi desfăcut centura scaunului de mașină, copilul de 1 an n-ar mai fi fost azi cu noi”.

Cei trei copii au fost duși la spital și ar putea fi externați în următoarele zile.

Comentează

Your email address will not be published.