Home » George Simion și mai mulți parlamentari AUR au vrut să intre cu forța în biroul lui Marcel Ciolacu. „Îl așteptăm, nu vom tolera pumnul în gură”

George Simion și mai mulți parlamentari AUR au vrut să intre cu forța în biroul lui Marcel Ciolacu. „Îl așteptăm, nu vom tolera pumnul în gură”

George Simion și mai mulți parlamentari AUR au vrut să intre cu forța în biroul lui Marcel Ciolacu. „Îl așteptăm, nu vom tolera pumnul în gură”


Liderul AUR George Simion și mai mulți parlamentari formațiunii au forțat marți, 23 mai, intrarea în biroul președintelui Camerei Deputaților Marcel Ciolacu, șeful PSD, pentru a-i reclama sancțiunile primite în urma protestului agresiv din plenul Parlamentului din 10 mai.

„Suntem deputați vrem să vorbim cu președintele Camerei Deputaților. Îl așteptăm aici. Nu vom tolera pumnul în gură”, a spus George Simion, când a sosit la biroul din Parlament al liderului PSD, nemulțumit că aleșilor AUR li s-a acordat un timp prea scurt pentru discursurile din plen.

„Nu e o sentință definitivă a Camerei Deputaților și ne lasă să vorbim doar 10 secunde domnul Ciolacu, pe care nu l-am văzut în plen. El e conducătorul acestei insituții”, a continuat George Simion.

Liderul AUR și colegii săi nu au intrat în birou, fiind opriți în anticameră de ceilalți angajați. Acolo, a avut loc un schimb dur de replici cu liderul grupului PSD de la Camera…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.