Home » VIDEO. Ciucă, Pe Urmele Lui Bode. Cum Evită șeful PNL Răspunsul La întrebarea: Ce Site-uri Au Publicat Articole Plătite De PNL în 2022?

VIDEO. Ciucă, Pe Urmele Lui Bode. Cum Evită șeful PNL Răspunsul La întrebarea: Ce Site-uri Au Publicat Articole Plătite De PNL în 2022?

VIDEO. Ciucă, Pe Urmele Lui Bode. Cum Evită șeful PNL Răspunsul La întrebarea: Ce Site-uri Au Publicat Articole Plătite De PNL în 2022?

Legea finanțării partidelor a fost modificată în 2015, iar de atunci partidele primesc subvenții considerabile de la statul român pentru a-și desfășura activitatea.

Spre exemplu, PSD și PNL au încasat de la bugetul de stat, în ultimii doi ani, peste 358 milioane de lei (peste 75 de milioane de euro). Aproape 200 de milioane de lei au ajuns la PSD, iar 160 de milioane la PNL.

Aproape jumătate din această sumă a fost utilizată de partidele conduse de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă pentru promovarea în presă și propagandă. PSD și PNL refuză, însă, să precizeze către ce site-uri au fost direcționați banii publici.

Libertatea a apelat la principalii responsabili din PNL, secretarul general, Lucian Bode, și președintele partidului, Nicolae Ciucă, pentru a afla măcar numele site-urile care încasează bani de la PNL prin intermediul agențiilor de publicitate.

Lucian Bode, secretar general PNL: Nu țin nimic ascuns

Dialogul purtat cu…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.