Home » Cele mai frumoase destinații din Europa unde poți admira florile abia răsărite. De la castelele englezești de basm la văile pitorești din Italia

Cele mai frumoase destinații din Europa unde poți admira florile abia răsărite. De la castelele englezești de basm la văile pitorești din Italia

Cele mai frumoase destinații din Europa unde poți admira florile abia răsărite. De la castelele englezești de basm la văile pitorești din Italia

  • Până la începutul lunii mai, castelul Arundel din West Sussex, Anglia, va fi înconjurat de o mare de lalele roșii și galbene.
  • În inima Munților Sibillini, satul Castelluccio se umple de culoare între jumătatea lunii mai și jumătatea lunii iulie.
  • Caută Asturias, Spania, la sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai pentru a gusta cidrul tradițional înconjurat de meri înfloriți.

Primăvara, Europa este plină de culoare, cu raze de soare care luminează orașele mohorâte și flori parfumate care dau viață câmpurilor înghețate.

Grădinile Keukenhof din Țările de Jos sunt cunoscute pentru festivalul anual de primăvară al lalelelor, în timp ce Provence, în Franța, este renumită pentru că vara se colorează în mov cu lavandă.

Dar destinațiile populare ca acestea sunt adesea invadate de turiști care caută fotografia perfectă pentru Instagram.

Așa că de ce să nu mergi în unele dintre locurile mai puțin cunoscute ale Europei pentru a vedea cum…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.