Home » Ce i-a transmis Putin lui Erdogan după victoria din alegerile din Turcia. „Dovada clară a sprijinului poporului turc”

Ce i-a transmis Putin lui Erdogan după victoria din alegerile din Turcia. „Dovada clară a sprijinului poporului turc”

Ce i-a transmis Putin lui Erdogan după victoria din alegerile din Turcia. „Dovada clară a sprijinului poporului turc”


Președintele rus Vladimir Putin i-a transmis felicitări lui Recep Tayyip Erdogan, printr-o scrisoare, la scurt timp după ce președintele turc și-a revendicat victoria în alegerile prezidențiale, potrivit Sky News.

În scriwsoare, Putin a apreciat contribuția la consolidarea relațiilor de prietenie dintre cele două țări și la construirea centralei nucleare Akkuyu.

Mesajul integral transmis de Putin:

„Stimate domnule Erdogan,Dragă prietene,Vă rog să acceptați sincerele mele felicitări pentru realegerea dvs. în funcția de președinte.Victoria în alegeri a fost un rezultat firesc al muncii dumneavoastră dezinteresate în fruntea Republicii Turce, o dovadă clară a sprijinului poporului turc pentru eforturile dumneavoastră de a consolida suveranitatea statului și de a urmări o politică externă independentă.

Apreciem foarte mult contribuția dumneavoastră personală la consolidarea relațiilor de prietenie ruso-turce și la cooperarea reciproc avantajoasă…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.