Home » De Unde A Venit Finanțarea Pentru Partidul Lui George Simion. Ținta AUR în Ultima Săptămână A Fost Gabriela Firea: „E Terminată Politic”

De Unde A Venit Finanțarea Pentru Partidul Lui George Simion. Ținta AUR în Ultima Săptămână A Fost Gabriela Firea: „E Terminată Politic”

De Unde A Venit Finanțarea Pentru Partidul Lui George Simion. Ținta AUR în Ultima Săptămână A Fost Gabriela Firea: „E Terminată Politic”

  • Acest articol face parte dintr-o serie în care Libertatea analizează câți bani încasează partidele politice și cum îi cheltuiesc. 
  • În cazul PSD, acesta ia 19,6 de milioane de euro pe an, din care 50% merg la presă, în primul rând spre site-urile televiziunilor. 
  • PNL ia 17 milioane de euro pe an, din care 70% merg la presă.
  • USR încasează 9 milioane de euro pe an, din care aproximativ un milion de euro merge la presă, în special pe internet.
  • Cum stau lucrurile la AUR, cel care încasează 4 milioane de euro din buget, aproximativ 87% din toți banii săi? Ziarul a analizat sumele și numele firmelor din raportul partidului pe 2022, depus la Autoritatea Electorală Permanentă și a discutat cu Marius Lulea, responsabil de sfera financiară a partidului.
Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea. Foto: Hepta

Pe pagina de Facebook a site-ului 60m.ro, la secțiunea „evidențiate”, apar, în ultima săptămână, două postări cu mesajul:…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.