Home » Răsturnare de situație în cazul lui Leo Messi! A primit o ofertă de ultimă oră: nu e de la Barcelona sau din Arabia!

Răsturnare de situație în cazul lui Leo Messi! A primit o ofertă de ultimă oră: nu e de la Barcelona sau din Arabia!

Răsturnare de situație în cazul lui Leo Messi! A primit o ofertă de ultimă oră: nu e de la Barcelona sau din Arabia!


Lionel Messi a jucat ultimul său meci pentru PSG sâmbătă seară, în eșecul surprinzător suferit pe teren propriu, 2-3, împotriva lui Clermont, iar ofertele curg pentru superstarul argentinian, după anunțul oficial că nu va continua în capitala Franței.

Ofertele curg pentru Lionel Messi: o nouă echipă a intrat pe fir

Cu toate că de câteva luni se discută intens despre două variante din care campionul mondial ar avea de ales, și anume o revenire la FC Barcelona sau o mutare exotică în zona arabă, la Al Hilal, unde l-ar putea avea din nou adversar pe Cristiano Ronaldo, Marca anunță că Inter Miami, clubul lui David Beckham, este ultimul care a intrat pe fir și i-a făcut o propunere jucătorului care și-a încheiat conturile cu Paris Saint Germain.

Potrivit sursei citate, formația din Major League Soccer i-ar fi pregătit lui Messi un contract pe trei sezoane care l-ar face de departe cel mai bine plătit jucător din prima divizie din Statele Unite ale…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.