Home » Rusia A Ajuns Să Cumpere Propriile Piese Militare Exportate în Asia, Pentru A-și Moderniza Tancurile Vechi Din Depozite

Rusia A Ajuns Să Cumpere Propriile Piese Militare Exportate în Asia, Pentru A-și Moderniza Tancurile Vechi Din Depozite

Rusia A Ajuns Să Cumpere Propriile Piese Militare Exportate în Asia, Pentru A-și Moderniza Tancurile Vechi Din Depozite

Potrivit datelor de la autoritățile vamale analizate de jurnaliști, producătorii din industria de apărare rusă au cumpărat înapoi echipamente pe care le produseseră anterior și pe care le-au exportat către cumpărători externi din Asia.

De exemplu, Uralvagonzavod, care produce tancuri pentru armata rusă, a importat produse proprii în valoare de 24 de milioane de dolari, pe care le-a cumpărat de la armata din Myanmar în decembrie 2022.

Echipamentele reimportate includ peste 6.000 de telescoape de ochire și aproximativ 200 de camere de luat vederi pentru a fi instalate în tancuri, despre care analiștii care au discutat cu Nikkei Asia spuns că ar putea fi folosite pentru modernizarea vechilor tancuri rusești T-72 care se află în prezent în depozite.

În mod similar, un producător rus de rachete a cumpărat în august și noiembrie componente proprii în valoare de 150.000 de dolari pentru vizoarele de vedere pe timp de noapte, care se montează pe rachetele…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.