Home » FOTO. Celebra Rubber Duck din Hong Kong se întoarce în dublu exemplar. Rațele supradimensionate fac deliciul turiștilor

FOTO. Celebra Rubber Duck din Hong Kong se întoarce în dublu exemplar. Rațele supradimensionate fac deliciul turiștilor

FOTO. Celebra Rubber Duck din Hong Kong se întoarce în dublu exemplar. Rațele supradimensionate fac deliciul turiștilor

  • La un deceniu de la celebra apariție în portul Victoria, sculptura „Rubber Duck” a artistului olandez Florentijn Hofman a revenit în Hong Kong.
  • Perechea de rațe gonflabile ale lui Hofman va pluti în apele Hong Kong-ului timp de două săptămâni, la sfârșitul acestei luni.
  • Cu o înălțime de 18 metri, ele sunt puțin mai mari decât cea care a ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume atunci când a fost instalată în Hong Kong în urmă cu 10 ani.

Studioul de creație AllRightsReserved, care organizează adesea expoziții de artă publică în oraș, a anunțat joi că o pereche de rațe gonflabile ale lui Hofman va pluti în apele Hong Kong-ului timp de două săptămâni, la sfârșitul acestei luni. Compania a numit noua instalație „Double Ducks”, scrie CNN.

Într-un test a instalației, cele două jucării de baie supradimensionate au fost observate în luna mai în apele din largul Tsing Yi, a cincea insulă ca mărime a teritoriului, fiind trase de…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.