Home » Patru Europarlamentari Români, Despre Femeia Care îl Acuză Pe Tudose De Hărțuire Sexuală: „Om De Bază, Cu Foarte Mult Bun-simț, Fată Serioasă”

Patru Europarlamentari Români, Despre Femeia Care îl Acuză Pe Tudose De Hărțuire Sexuală: „Om De Bază, Cu Foarte Mult Bun-simț, Fată Serioasă”

Patru Europarlamentari Români, Despre Femeia Care îl Acuză Pe Tudose De Hărțuire Sexuală: „Om De Bază, Cu Foarte Mult Bun-simț, Fată Serioasă”

Mai mulți europarlamentari români au lucrat sau o cunosc pe asistenta europarlamentară care a mărturisit publicației Europa Liberă cum a fost tratată de un politician român pe vremea când a lucrat la Bruxelles pentru el. G4Media l-a identificat pe bărbatul invocat de asistentă drept fostul premier și actual europarlamentar PSD Mihai Tudose. 

Politicianul a negat informațiile din mărturia asistentei și a spus că el este cel care a renunțat la serviciile angajatei. La rândul său, PSD a decis să-l apere pe Tudose și să spună că, de fapt, femeia a fost dată afară pentru că făcuse lobby ilegal, conform unei comunicări interne a partidului, de marți 6 iunie 2023, intrată în posesia ziarului Libertatea. 

Mihai Tudose. Foto: Hepta

Redacția știe cine este femeia care susține că Tudose a hărțuit-o sexual. Nu vom face public numele ei pentru că victimele hărțuirii sexuale sunt supuse, în general, unor mari presiuni și au dreptul să…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.