Home » Cum Să Faci Cei Mai Delicioşi Burgeri Acasă

Cum Să Faci Cei Mai Delicioşi Burgeri Acasă

Cum Să Faci Cei Mai Delicioşi Burgeri Acasă

Ce e bine să știi când faci burgeri acasă

Când vremea se încălzește și pofta de grătar parcă și ea crește, un burger bun, mare și suculent poate fi exact ce îți dorești. Și un burger făcut acasă poate fi, cu puțină atenție, mult mai gustos și nutritiv decât cei pe care îi găsești la fast-food.

Alege cea mai bună carne de burger

Caută carne de vită cu un conținut de grăsime de 20%. Raportul de 80/20 este cheia unui burger perfect, suculent, dar nu gras. Poți toca acasă carnea pentru burger sau poți merge la măcelărie să ți-o toace acolo. Totuși, dacă poți, evită să cumperi carnea tocată direct din magazin, nu întotdeauna conține carne de calitate.

Nu vrei burger de vită? Alte opțiuni

E adevărat că vita este prima alegere atunci când vine vorba de burgeri delicioași, însă alternativele sunt nesfârșite: burgeri de pui, burgeri de curcan, chiar burgeri de somon! Optează pentru carne de pasăre, pește gras sau…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.