Home » Răsturnare de situație la negocieri. PNL oferă doar Ministerul Energiei pentru UDMR. Ciucă: „Al doilea minister trebuie dat de PSD”

Răsturnare de situație la negocieri. PNL oferă doar Ministerul Energiei pentru UDMR. Ciucă: „Al doilea minister trebuie dat de PSD”

Răsturnare de situație la negocieri. PNL oferă doar Ministerul Energiei pentru UDMR. Ciucă: „Al doilea minister trebuie dat de PSD”


Liderul PSD, Marcel Ciolacu, anunța luni că oferta partidului pentru păstrarea UDMR la guvernare sunt ministerele Mediului și Energiei, au declarat surse politice pentru Libertatea.

Nu putem ceda ambele ministere, a anunțat Nicolae Ciucă, marți, la Palatul Parlamentului, înainte de începerea ședinței conducerii PNL. Cu puțin timp în urmă, liderul PNL a discutat la Guvern cu Marcel Ciolacu și Kelemen Hunor.

Ciucă a anunțat că PNL a propus UDMR Ministerul Energiei, dar că nu sunt de acord cu cedarea Ministerului Mediului, condus la acest moment de Barna Tánczos.

Ca variante de lucru, fostul premier a menționat posibilitatea ca PSD să cedeze Sănătatea sau Ministerul Proiectelor Europene.

Prezent alături de fostul premier, Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a întârit: „ Noi am cedat Ministerul Energiei, celălalt minister să-l dea PSD”.

Ciolacu oferise alte ministere

Surse politice au declarat luni, pentru Libertatea, că Marcel Ciolacu vrea să le…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.