Home » Cine Este Hamish Harding, Exploratorul Miliardar Despre Care Se Crede Că Se Afla Pe Submarinul Dispărut în Oceanul Atlantic

Cine Este Hamish Harding, Exploratorul Miliardar Despre Care Se Crede Că Se Afla Pe Submarinul Dispărut în Oceanul Atlantic

Cine Este Hamish Harding, Exploratorul Miliardar Despre Care Se Crede Că Se Afla Pe Submarinul Dispărut în Oceanul Atlantic

Miliardarul a studiat științele naturale și ingineria chimică la Universitatea Cambridge, iar ulterior a obținut o licență de pilot de transport aerian.

El a fost unul dintre pasagerii care a participat la cel de-al cincilea zbor comercial operat de Blue Origin, firma spațială a lui Jeff Bezos, anul trecut, așa că presa l-a descris ca fiind un turist spațial.

Harding deține recordul mondial Guinness pentru călătoria în jurul Pământului care a atins atât Polul Nord, cât și Polul Sud.

Harding este în prezent președintele Action Aviation, o companie internațională care se ocupă de vânzări și operațiuni în industria aviației de afaceri. Firma are sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

El a anunțat pentru prima dată în luna iunie a anului trecut că se va alătura echipei care urma să vadă epava Titanicului.

Harding a scris pe diversele sale conturi de socializare despre această călătorie, inclusiv în noaptea de sâmbătă spre…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.