Home » Demisie Cu Scandal Din USR. Ghinea: „Vrei Să Candidezi Cu Susținerea PSD La Primăria Mediaș. Vei Fi Disprețuit Ca Trădător”

Demisie Cu Scandal Din USR. Ghinea: „Vrei Să Candidezi Cu Susținerea PSD La Primăria Mediaș. Vei Fi Disprețuit Ca Trădător”

Demisie Cu Scandal Din USR. Ghinea: „Vrei Să Candidezi Cu Susținerea PSD La Primăria Mediaș. Vei Fi Disprețuit Ca Trădător”

Cătălin Drulă și alți lideri din USR au încercat, miercuri seara, să-l convingă pe senatorul Claudiu Mureșan să nu-și dea demisia din partid, au dezvăluit surse din conducerea partidului. 

Ultima ofertă primită de Claudiu Mureșan a fost ca demisia să fie amânată câteva luni, iar USR să îl susțină să candideze independent pentru Primăria Mediaș.

Exista chiar o variantă de lucru ca senatorul să fie susținut ca independent de USR și PSD pentru Primăria municipiului Mediaș împotriva edilului PNL, potrivit surselor citate.

Demisia din USR, anunțată pe Facebook

Claudiu Mureșan nu a fost însă convins de colegii de partid și joi dimineață, la prima oră, și-a anunțat demisia din USR pe Facebook.

„Atunci când energia consumată în lupte interne este mai mare decât cea folosită pentru proiecte și acțiuni benefice oamenilor, e nevoie de o decizie și o schimbare în consecință. Și asta fac eu astăzi. Eu și USR Sibiu,…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.