Home » Șefi Prin Rotație La Cameră. Cum A împărțit Ciolacu O Singură Funcție La Mai Mulți Lupi Tineri. „Încearcă Să Nu Dea Prea Multă Putere Unui Om”

Șefi Prin Rotație La Cameră. Cum A împărțit Ciolacu O Singură Funcție La Mai Mulți Lupi Tineri. „Încearcă Să Nu Dea Prea Multă Putere Unui Om”

Șefi Prin Rotație La Cameră. Cum A împărțit Ciolacu O Singură Funcție La Mai Mulți Lupi Tineri. „Încearcă Să Nu Dea Prea Multă Putere Unui Om”

În spatele negocierilor pentru formarea guvernului PSD – PNL, au existat lupte acerbe între diferite organizații social-democrate și pentru desemnarea succesorul lui Marcel Ciolacu în fruntea Camerei Deputaților.

Funcția a fost râvnită de mai mulți lideri, iar Ciolacu a jucat abil astfel încât să împace, momentan, toate rivalitățile din partid, subliniază un lider PSD.

Mai mult, surse din conducerea partidului susțin că Ciolacu nu a dorit să apară un nou pol de putere în PSD în jurul unui președinte definitiv al Camerei Deputaților.

Situația a fost evidențiată de permutările apărute în structura de putere de la Cameră după ce liderul PSD și-a dat demisia și a preluat poziția de premier.

Principala bătălie a fost dată pentru cine se urcă primul pe fotoliul lăsat liber de Marcel Ciolacu.

Lupta a fost dusă între Alfred Simonis, fostul lider de grup din Cameră, și Daniel Suciu, vicepreședinte al Camerei Deputaților,…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.