Home » Suedia construiește un întreg cartier al orașului Stockholm din lemn pentru a „arăta ce se poate”. Când va fi gata proiectul?

Suedia construiește un întreg cartier al orașului Stockholm din lemn pentru a „arăta ce se poate”. Când va fi gata proiectul?

Suedia construiește un întreg cartier al orașului Stockholm din lemn pentru a „arăta ce se poate”. Când va fi gata proiectul?

  • Compania de dezvoltare urbană Atrium Ljungberg a dezvăluit planurile de a construi în Stockholm cel mai mare oraș din lemn din lume.
  • Construcția va începe în 2025, iar primele clădiri sunt așteptate să fie instalate în 2027.
  • Este un proiect ambițios, iar compania își propune să redefinească viața urbană prin ,,sustenabilitate, inovație și excelență estetică” , a precizat compania într-un comunicat de presă.

În ultimii ani, clădirile din lemn au atins noi culmi, cu zgârie-nori din lemn finalizați sau în curs de realizare în țări precum Norvegia, Elveția și Australia. Dar Singapore poate revendica cea mai mare clădire din lemn din Asia, cu un campus universitar de 468.000 de metri pătrați care a fost inaugurat în luna mai.

Acum, dezvoltatorul imobiliar Atrium Ljungberg a anunțat că intenționează să construiască cel mai mare „oraș din lemn” din lume, care va fi construit în capitala Suediei, Stockholm, începând cu anul 2025.

Cea mai…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.