Home » O agenție de publicitate din Filipine a folosit imagini din Elveția într-un video de promovare a turismului. Ce scuză are compania?

O agenție de publicitate din Filipine a folosit imagini din Elveția într-un video de promovare a turismului. Ce scuză are compania?

O agenție de publicitate din Filipine a folosit imagini din Elveția într-un video de promovare a turismului. Ce scuză are compania?

  • O agenţie de publicitate din Filipine şi-a cerut scuze pentru că a folosit imagini din alte ţări într-un videoclip de promovare turistică.
  • Campania a folosit imagini cu terase de orez din Indonezia, dune de nisip din Emiratele Arabe Unite şi un avion care aterizează în Elveţia.
  • Videoclipul a fost eliminat, iar compania a declarat că va ajuta departamentul de turism în ancheta sa.

O agenţie de publicitate din Filipine şi-a cerut scuze pentru că a folosit imagini din alte ţări într-un videoclip de promovare turistică, scrie BBC.

Campania a folosit imagini cu terase de orez din Indonezia, dune de nisip din Emiratele Arabe Unite şi un avion care aterizează în Elveţia.

Agenţia, DDB Filipine, şi-a cerut scuze pentru această „nefericită scăpare” .

Secretarul filipinez pentru turism, Christina Garcia Frasco, a declarat că nu au fost folosite fonduri publice pentru realizarea videoclipului.

Frasco a declarat că Departamentul de Turism a cerut în repetate…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.