Deputatul USR Lazăr Marian, critic la adresa coaliţiei PSD-PNL

Deputatul USR Lazăr Marian a criticat coaliţia de guvernare pentru măsurile pe care intenţionează să le ia pentru reducerea deficitului bugetar şi îi acuză pe aceştia că încearcă să repare pe spatele oamenilor lucruri pe care tot ei le-au stricat.

„Coaliția PSD-PNL se confruntă cu o dilemă acută în încercarea de a controla deficitul bugetar și caută cu disperare soluții pentru a acoperi găurile din buget. În ciuda faptului că în fiecare zi USR propune soluții corecte, precum reducerea cheltuielilor statului, închiderea sinecurilor de partid și eliminarea pensiilor speciale, coaliția refuză să le adopte.

În loc să se concentreze pe aceste soluții care ar putea avea un impact pozitiv asupra economiei, coaliția se ocupă în prezent de discuții privind majorarea taxelor și, mai ales, creșterea TVA-ului pentru anumite categorii de produse!

Aceste măsuri nu numai că nu vor contribui la îmbunătățirea situației economice, dar vor afecta și mai mult micile afaceri, iar oamenii vor întâmpina dificultăți din ce în ce mai mari.

Este nevoie urgentă ca PSD şi PNL să își reevalueze strategia și să adopte măsuri coerente care să promoveze creșterea economică și să protejeze interesele oamenilor și ale afacerilor mici. Altfel, consecințele vor fi grave și vor afecta negativ toți cetățenii!” a scris deputatul USR Vâlcea pe pagina de Facebook.

Comentează

Your email address will not be published.