Home » „Presiune este zilnică, pentru că fiecare oaspete are așteptările lui”

„Presiune este zilnică, pentru că fiecare oaspete are așteptările lui”

„Presiune este zilnică, pentru că fiecare oaspete are așteptările lui”

  • De la Bangkok la Piemont și de la Hanoi la Tokyo, aceste hoteluri îți permit să te răsfeti cu cele mai bune preparate în restaurante cu stele Michelin.
  • Dolder Grand oferă preparate precum pieptul de vită cu melci, hrean și varză și „chili con carne” făcut cu înghețată de roșii și cafea.
  • Meniul de degustare de la Mauro, care conține ingrediente tradiționale tailandeze, începe de la 80 de euro.

Pentru gurmanzii aflați în vacanță, puține locuri oferă mâncăruri de calitate decât restaurantele cu stele Michelin în cele mai bune hoteluri și stațiuni din lume, scrie CNN. De la Bangkok la Piemont și de la Hanoi la Tokyo, aceste hoteluri vă permit să vă răsfățați cu cele mai bune arte culinare, să savurați vinuri de clasă mondială și să vă întoarceți în confortul camerei dumneavoastră.

Restaurantul, Dolder Grand din Zürich, Elveția

Dolder Grand se află pe dealurile de deasupra Zurichului și a atras ca oaspeți din trecut oameni ca…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.