Home » Polonia Organizează Referendum Pe Politica UE Privind Migrația: „Susțineți Primirea A Mii De Imigranți Ilegali Din Orientul Mijlociu și Africa?”

Polonia Organizează Referendum Pe Politica UE Privind Migrația: „Susțineți Primirea A Mii De Imigranți Ilegali Din Orientul Mijlociu și Africa?”

Polonia Organizează Referendum Pe Politica UE Privind Migrația: „Susțineți Primirea A Mii De Imigranți Ilegali Din Orientul Mijlociu și Africa?”

„Sprijiniți primirea a mii de imigranți ilegali din Orientul Mijlociu și Africa în cadrul mecanismului de relocare forțată impus de birocrația europeană?”, este întrebarea specifică la care alegătorii din Polonia vor fi invitați să răspundă la referendum.

Guvernul de la Varșovia se opune de mult timp planurile UE de a distribui migranții între statele membre în mod egal, împărțind responsabilitatea pentru imigranții ilegali. Un acord a fost aprobat oficial de miniștrii de interne ai UE în iunie, în ciuda obiecțiilor unor membri, inclusiv, în special, Ungaria și Polonia.

Clipul video în care este anunțat referendumul include scene violente din timpul ultimelor proteste din Franța, cu clădiri și autoturisme incendiate. Imaginile sunt însoțite de vocea liderului PiS, Jarosław Kaczyński, care întreabă: „Vrei să se întâmple asta și în Polonia? Vrei să nu mai fii stăpâni pe propria ta țară?”

Partidul de guvernământ a mutat atenția…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.