Home » Un Comandant Rus De Batalion A Fost Răpit De Pe Malul Stâng Al Niprului De Soldații Ucraineni, Care I-au întins O Cursă

Un Comandant Rus De Batalion A Fost Răpit De Pe Malul Stâng Al Niprului De Soldații Ucraineni, Care I-au întins O Cursă

Un Comandant Rus De Batalion A Fost Răpit De Pe Malul Stâng Al Niprului De Soldații Ucraineni, Care I-au întins O Cursă

Ceea ce a fost negat de presa de stat rusă și de reprezentanții regimului, nu mai poate fi contestat: forțele speciale ucrainene au răpit un maior rus!

Un videoclip difuzat duminică de bloggerii militari ucraineni îl arată pe ofițerul rus superior aplecat deasupra unei hărți a propriului teatru de operațiuni. Ucrainenii care îl interoghează îi cer să marcheze pozițiile Rusiei pe hartă și el o face, folosind un pix.

Harta arată exact zona în care comandantul a fost capturat, marți: malul sudic stâng al râului Nipru și satul Kozaci Laheri. Acolo a fost atras într-o capcană, marți dimineață, de un apel fictiv al ucrainenilor, în care i se cerea ajutor din partea soldaților „săi”. Patru dintre soldații săi au căzut și ei în capcană, așa cum arată un alt videoclip publicat de ucraineni. 25 de ruși au fost uciși în îndrăzneața operațiune de comando ucraineană pe teritoriul inamic.

Potrivit relatărilor oficialilor militari…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.