Home » Lideri PNL Se Plâng Că Au Aflat De La Televizor Pe Ce A Bătut Palma Ciucă Cu Ciolacu: „Ne-a Dat șah. Nu Ne-a Spus Nimic, O Vorbă”

Lideri PNL Se Plâng Că Au Aflat De La Televizor Pe Ce A Bătut Palma Ciucă Cu Ciolacu: „Ne-a Dat șah. Nu Ne-a Spus Nimic, O Vorbă”

Lideri PNL Se Plâng Că Au Aflat De La Televizor Pe Ce A Bătut Palma Ciucă Cu Ciolacu: „Ne-a Dat șah. Nu Ne-a Spus Nimic, O Vorbă”

Mai mulți prim-vicepreședinți, vicepreședinți și miniștri PNL au declarat pentru Libertatea, sub protecția anonimatului, că nu au fost informați de Nicolae Ciucă despre posibilitatea ca Guvernul să își angajeze răspunderea pe măsurile fiscale sau cele privind reducerea aparatului bugetar.

Ultima ședință a conducerii PNL a avut loc, marți dimineața, la sediul din Modrogran, iar la ea au participat mai mulți membri ai guvernului, prim-vicepreședinții și secretarul general al partidului. La finalul ședinței, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, nu a menționat posibilitatea ca guvernul să își angajeze răspunderea pe măsurile fiscale.

Peste numai o zi, Stroe a afirmat că decizia angajării răspunderii a fost discutată, agreată și stabilită în coaliție, potrivit news.ro.

Prim-vicepreședinții PNL nu au fost invitați la ședința coaliției

Ședința coaliției a avut loc, luni, la Palatul Victoria, iar la ea au participat din partea…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.