Home » Miss World 2023, O Americancă Născută La Herson, După Ce S-a ținut De Mână Cu Rivala Din Rusia: „Ăsta E Regulamentul. M-ar Fi Descalificat”

Miss World 2023, O Americancă Născută La Herson, După Ce S-a ținut De Mână Cu Rivala Din Rusia: „Ăsta E Regulamentul. M-ar Fi Descalificat”

Miss World 2023, O Americancă Născută La Herson, După Ce S-a ținut De Mână Cu Rivala Din Rusia: „Ăsta E Regulamentul. M-ar Fi Descalificat”

100 de concurente din 50 de țări lumii, inclusiv Rusia, au luptat pentru coroană. Iar câștigătoare a fost desemnată Irina Besmertna, care a reprezentat SUA, dar e născută la Herson, oraș care continuă să fie atacat de ruși.

Irina locuiește de mult timp în Florida, însă pe toate rețelele de socializare s-a poziționat ca susținătoare a cauzei țării sale, defilând, pe mai multe podiumuri cu drapelul albastru-galben.

„Originara din Herson a uitat rădăcinile ei, când, înainte de a se anunța numele marii câștigătoare, a decis să-și țină de mână rivala, rusoaica Anastasia Mașkina“, a scris presa ucraineană, care a remarcat „poziția cinică, apolitică, a unor astfel de concursuri de frumusețe”.

Imaginile au fost difuzate de contul oficial al competiției de frumusețe.

„Scopul meu a fost să arăt lumii întregi puterea spiritului ucrainean și frumusețea femeilor ucrainene, indiferent de circumstanțe. Nu am dat mâna cu…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.