Home » Negocieri Secrete Pentru Alegerile Din 2024, Inclusiv Candidatul Comun Pentru Prezidențiale și Viitorul Premier. Ce înseamnă „Blocul Democratic”

Negocieri Secrete Pentru Alegerile Din 2024, Inclusiv Candidatul Comun Pentru Prezidențiale și Viitorul Premier. Ce înseamnă „Blocul Democratic”

Negocieri Secrete Pentru Alegerile Din 2024, Inclusiv Candidatul Comun Pentru Prezidențiale și Viitorul Premier. Ce înseamnă „Blocul Democratic”

Negocierile se desfășoară în format restrâns, iar ele sunt purtate din partea PNL doar de Nicolae Ciucă și Lucian Bode, secretarul general al partidului, în timp ce de la PSD, negociatorii sunt președintele Marcel Ciolacu, secretarul general Paul Stănescu și prim-vicepreședintele Sorin Grindeanu.

Niciun prim-vicepreședinte PNL nu a fost chemat la negocieri, în condițiile în care unii lideri liberali și-au exprimat deja nemulțumirea față de o colaborare mai strânsă cu PSD pentru alegerile din 2024. Printre cei care se opun unei alianțe cu social-democrații sunt prim-vicepreședinții Dan Motreanu și Rareș Bogdan.

Termenul-limită pentru luarea unei decizii în privința modului în care vor candida cele două partide în 2024 este luna octombrie, au precizat surse din conducerea PNL și PSD pentru Libertatea.

Negocierile se poartă de sus în jos. Prima funcție vizată: președintele României

„Da, se negociază în aceste zile cu PSD pentru 2024,…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.