Home » Liberalii Vor Să-l Dea Jos Pe Marcel Boloș De La Finanțe: „Ne-a Enervat Pe Toți. Râdeau Pesediștii De Noi, A Fost Ceva Nemaivăzut”

Liberalii Vor Să-l Dea Jos Pe Marcel Boloș De La Finanțe: „Ne-a Enervat Pe Toți. Râdeau Pesediștii De Noi, A Fost Ceva Nemaivăzut”

Liberalii Vor Să-l Dea Jos Pe Marcel Boloș De La Finanțe: „Ne-a Enervat Pe Toți. Râdeau Pesediștii De Noi, A Fost Ceva Nemaivăzut”

O decizie finală în PNL privind remanierea ministrului Marcel Boloș se va lua după angajarea răspunderii Guvernului asupra pachetului privind măsurile fiscal-bugetare și de reducere a cheltuielilor din aparatul administrativ, au declarat surse din conducerea partidului pentru Libertatea.

Varianta de rezervă, dar cea mai probabilă, o reprezintă o demisie de onoare, au precizat surse de la vârful PNL.

„Este posibilă o demisie a ministrului Boloș după angajarea răspunderii Guvernului”, au precizat și surse de la Palatul Victoria apropiate de negocierile privind măsurile fiscal-bugetare.

Libertatea a scris în premieră, pe 17 iulie, că în PNL se discută scenariul schimbării ministrului de finanțe. 

Lideri din PNL cer demisia ministrului

Mai mulți lideri PNL sunt „furioși” din cauza modului în care ministrul Marcel Boloș a comunicat măsurile fiscal-bugetare negociate la Palatul Victoria, dar și la Bruxelles. 

Dorința lor este ca ministrul…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.