Home » Se Adoptă Măsurile Fiscale. Cum I Se Adresează Liderul PNL Ciucă Ministrului Liberal De Finanțe, Boloș: „Mai Bine Taci, Marcelino”

Se Adoptă Măsurile Fiscale. Cum I Se Adresează Liderul PNL Ciucă Ministrului Liberal De Finanțe, Boloș: „Mai Bine Taci, Marcelino”

Se Adoptă Măsurile Fiscale. Cum I Se Adresează Liderul PNL Ciucă Ministrului Liberal De Finanțe, Boloș: „Mai Bine Taci, Marcelino”

Nu doar PSD, care îl consideră ”depășit” pe ministrul de finanțe Boloș, conform mai multor caracterizări ale social-democraților, dar și liderii PNL sunt nemulțumiți de propriul coleg de partid. Ministrul de finanțe este unul dintre personajele cheie ale dificilelor modificări fiscale pe care România le are în față. ”Dar liderii noștri nu au încredere în Boloș și îl tratează pe măsură”, a spus un important liberal, sub condiția confidențialității.

El descrie felul în care, aproape la fiecare întâlnire, liderii PNL izbucnesc la adresa propriului ministru de finanțe.

Lui Marcel Boloș i s-a transmis în mod repetat să nu mai comunice public, iar când o face să respecte punctajul de partid.

Printre cei care i-au atras atenția ministrului de Finanțe că nu este un bun comunicator a fost chiar și președintele PNL, Nicolae Ciucă. Dialogul următor a fost relatat de mai multe surse din Coaliție, care au precizat că ”Ciucă a ajuns…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.