Home » „Destul E Destul”. După Două Mandate La Bruxelles, Vicepreședinta Comisiei Europene Se Pregătește De „detoxifiere Politică”

„Destul E Destul”. După Două Mandate La Bruxelles, Vicepreședinta Comisiei Europene Se Pregătește De „detoxifiere Politică”

„Destul E Destul”. După Două Mandate La Bruxelles, Vicepreședinta Comisiei Europene Se Pregătește De „detoxifiere Politică”

„Destul este destul”, a declarat ea în fața publicului, în cadrul unui eveniment organizat de publicația citată, precizând că la acest moment nu știe dacă se va întoarce în politica cehă.

„Știți, după 10 ani, poate că oricui i-ar prinde bine un fel de detoxifiere politică”, a adăugat ea.

Vera Jourova a fost nominalizată prima dată pentru a ocupa o poziție în cadrul Comisiei Europene în 2014, de către fostul premier ceh Andrej Babis. Deoarece partidul lui Babis și al lui Jourova, ANO 2011, se află acum în opoziție, este puțin probabil ca Jourova să primească sprijinul necesar din partea țării sale de origine dacă s-ar răzgândi în privința candidaturii pentru un nou mandat.

Vera Jourova, avocată de profesie, a fost comisar european pentru Justiție, protecția consumatorilor și egalitate de gen, în cadrul Executivului comunitar condus de Jean-Claude Juncker. De la 1 septembrie 2019, ea a devenit vicepreşedinte al Comisiei Europene…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.