Home » Verena, Chelnerița Virală Care Ridică 13 Halbe De Un Litru Dintr-un Foc: „Clienții Comandă Mai Mult Doar Să Vadă Cum Vin Cu «piramida De Bere»”

Verena, Chelnerița Virală Care Ridică 13 Halbe De Un Litru Dintr-un Foc: „Clienții Comandă Mai Mult Doar Să Vadă Cum Vin Cu «piramida De Bere»”

Verena, Chelnerița Virală Care Ridică 13 Halbe De Un Litru Dintr-un Foc: „Clienții Comandă Mai Mult Doar Să Vadă Cum Vin Cu «piramida De Bere»”

Verena lucrează în cortul Löwenbräu Schützenfestzelt, de 4.932 de locuri. În funcție de zonă, ea se poate deplasa și 100 de metri pentru a onora comenzilor clienților însetați.

„Piramida de bere” din filmările de la Oktoberfest cântărește circa 30 de kilograme, în condițiile în care doar halba de bere goală are 1,3 kilograme.

O greutate care poate pune probleme multor bărbați. Verena Angermeier, 1,59 metri înălțime și 59 de kilograme, nu are, însă, „dificultăți”.

„Contează tehnica”, spune chelnerița, cu zâmbetul devenit viral pe rețelele de socializare.

@verenaangermeier #schützenfestzelt #oktoberfest #oktoberfest2023 #bier #beer #wiesn #maßbier #13 #waitress #volksfestbedienung #bedienung #waitresslife #happy #maß #octoberfest #kraft #hardwork ♬ Originalton – Verena

Pe TikTok, unde clipul a fost vizualizat de 3,5 milioane de oameni în 6 zile, sau pe X (fostul Twitter), oamenii s-au minunat de filmare și s-au întrebat…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.