Home » Mercenarii Wagner S-au întors Să Lupte La Bahmut, Susține Un Ofițer Ucrainean Intervievat De CNN: „Au Schimbat Rapid Comandanții”

Mercenarii Wagner S-au întors Să Lupte La Bahmut, Susține Un Ofițer Ucrainean Intervievat De CNN: „Au Schimbat Rapid Comandanții”

Mercenarii Wagner S-au întors Să Lupte La Bahmut, Susține Un Ofițer Ucrainean Intervievat De CNN: „Au Schimbat Rapid Comandanții”

„Da, și Wagner este aici. S-au întors. Și-au schimbat rapid comandanții și s-au întors aici”, a spus un soldat cu indicativul „Groove”.

El a sugerat că apariția mercenarilor Wagner în zonă se poate datora lipsei de personal din armata rusă: „[Rusia] a adunat trupe din zonele apropiate și le-a mutat aici. Nu mai au foarte mult personal aici”, a adăugat Groove.

Canalele rusești de Telegram pro-război au scris și ele despre întoarcerea militarilor Wagner la Bahmut. Pe 23 septembrie, canalul de telegram Grey Zone, care este asociat cu Wagner, a scris că mercenarii „vor intra acum în direcția Bahmut”. În același timp, mesajul a subliniat că vorbim despre mercenari care au refuzat să participe la rebeliunea fondatorului PMC, Evgheni Prigojin: „Vă asigur că această organizație nu are nimic de-a face cu Grupul Wagner, astfel încât nimeni să nu vorbească în numele ei”.

Pe 26 septembrie, canalul de telegram Rybar, apropiat de Ministerul…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.