Home » Marcel Ciolacu, Despre Varianta Gabriela Firea La Primăria Capitalei Din Partea PSD: Decizia, După Europarlamentare

Marcel Ciolacu, Despre Varianta Gabriela Firea La Primăria Capitalei Din Partea PSD: Decizia, După Europarlamentare

Marcel Ciolacu, Despre Varianta Gabriela Firea La Primăria Capitalei Din Partea PSD: Decizia, După Europarlamentare

„Există o decizie în acest moment și ea n-a fost schimbată, că doamna Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei. Știm cu toții, vă spun fără nicio reținere, ministrul Gabriela Firea nu are nicio vină în azilele groazei. Presupun că știm cu toții acest adevăr. Dacă va rămâne doamna Gabriela Firea sau nu, este cu totul altă discuție care ține în primul și-n primul rând de doamna Gabriela Firea și de decizia domniei sale”, a spus Marcel Ciolacu.

El a precizat că decizia va fi luată în partid după alegerile europarlamentare, care vor avea loc în iunie 2024. „Prioritatea mea sunt alegerile europarlamentare. După europarlamentare, o să hotărâm, alături de colegii mei, candidații de la locale”, a mai spus liderul PSD.

Ciolacu a afirmat pentru prima dată în octombrie 2022 că Gabriela Firea va fi candidatul social-democraţilor la Primăria Generală la alegerile din 2024.

Fostul ministru al familiei și-a dat însă…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.