Home » O Fată A Scăpat Cu Viață în India, După Ce Părul Care I-a Rămas Prins într-o Roată Panoramică A Fost Tăiat Cu Un Cuțit De Un Salvator. VIDEO

O Fată A Scăpat Cu Viață în India, După Ce Părul Care I-a Rămas Prins într-o Roată Panoramică A Fost Tăiat Cu Un Cuțit De Un Salvator. VIDEO

O Fată A Scăpat Cu Viață în India, După Ce Părul Care I-a Rămas Prins într-o Roată Panoramică A Fost Tăiat Cu Un Cuțit De Un Salvator. VIDEO

În timp ce se dădea într-o roată panoramică, o fată și-a agățat părul lung și despletit în gigantica mașinărie. Imediat roata a fost oprită și mai mulți bărbați s-au cățărat pe roata uriașă pentru a-i veni în ajutor.

În imagini se vede cum un bărbat s-a urcat deasupra pe roată cu un cuțit în mână cu care a reușit să-i tăie părul fetei și să o salveze.

Mulțimea care venise la târg pentru a se bucura de festival s-a adunat la fața locului și a privit șocată la misiunea de salvare. Unii și-au scos telefoanele pentru a surprinde acest incident.

Un utilizator a subliniat că în astfel de situații, părul ar trebui să fie prins ca să fie evitate orice tip de incidente neplăcute.

Alții s-au arătat îngrijorați privind starea în care se află victima, în timp ce mai multe femei și-au exprimat compasiunea că, în urma incidentului, fata a trebuit să-și piardă pletele lungi.

FOTO: Profimedia

Playtech.ro

A desfăcut…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.