Home » Marcel Ciolacu: „Legea Din Parlament Prin Care Scoatem Păcănelele în Afara Localităților, într-un Regim De Adoptare Rapidă”

Marcel Ciolacu: „Legea Din Parlament Prin Care Scoatem Păcănelele în Afara Localităților, într-un Regim De Adoptare Rapidă”

Marcel Ciolacu: „Legea Din Parlament Prin Care Scoatem Păcănelele în Afara Localităților, într-un Regim De Adoptare Rapidă”

„În final, vreau să anunț că voi merge înainte și în privința reglementărilor jocurilor de noroc. Nu am nicio problemă cu amenințările din industria păcănelelor și joi vom da o Ordonanță de Urgență prin care toți operatorii să fie obligați să aibă sediul fiscal în România”, a spus Marcel Ciolacu.

„Iar legea aflată în Parlament, prin care scoatem toate păcănelele în afara localităților, va intra într-un regim de adoptare rapidă”, a adăugat el.

Ciolacu s-a referit la proiectul depus la Camera Deputaților prin care sălile de jocuri de noroc vor putea fi amplasate „la cel mult 50 de metri de limita teritorială a orașului/municipiului ori a comunei, inclusiv a municipiului București” și nu trebuie să fie „la mai puțin de 300 m de un așezământ de învățământ”.

Șeful Executivului a reluat apoi tema șantajului la care susține că a fost supus de către industria de jocuri de noroc prin interpuși și a dat un…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.