Home » Organizaţia PSD Mioveni îşi Exprimă „susţinerea Totală” Faţă De Primarul Georgescu, Prins Cu Mită şi Exclus Din Partid

Organizaţia PSD Mioveni îşi Exprimă „susţinerea Totală” Faţă De Primarul Georgescu, Prins Cu Mită şi Exclus Din Partid

Organizaţia PSD Mioveni îşi Exprimă „susţinerea Totală” Faţă De Primarul Georgescu, Prins Cu Mită şi Exclus Din Partid

„Organizaţia PSD Mioveni s-a întrunit astăzi la ora 10.00 pentru a-şi exprima susţinerea totală faţă de domnul primar Ion Georgescu”, a transmis organizaţia pe Facebook.

De asemenea, PSD Mioveni crede în nevinovăţia primarului Ion Georgescu. „Avem încredere că va trece peste aceste momente dificile şi suntem convinşi că îşi va relua activitatea la Primăria oraşului Mioveni pentru că proiectele în derulare trebuie finalizate pentru comunitatea din Mioveni”, transmite organizaţia.

Potrivit sursei citate, social-democraţii din Mioveni consideră că decizia de excludere din partid este „una pripită şi fără fundament la data adoptării”.

Miercuri seară, primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a fost prins în flagrant de procurorii DNA, în sediul Primăriei, în timp ce restituia 10.000 de euro, după ce nu a rezolvat angajarea pentru care a primit mită, potrivit surselor citate de Libertatea.

Ulterior, acesta a fost exclus din…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.