Home » Teroriștii Hamas S-au Filmat Când Aruncă Grenade într-un Adăpost în Care Se Aflau Israelieni: „Buncăr Stropit Cu Sânge Până în Tavan”

Teroriștii Hamas S-au Filmat Când Aruncă Grenade într-un Adăpost în Care Se Aflau Israelieni: „Buncăr Stropit Cu Sânge Până în Tavan”

Teroriștii Hamas S-au Filmat Când Aruncă Grenade într-un Adăpost în Care Se Aflau Israelieni: „Buncăr Stropit Cu Sânge Până în Tavan”

O echipă Bild a însoțit forțele de securitate israeliene luni, 10 octombrie, când au eliberat zona de groază. Lângă o stație de autobuz, se află un buncăr antirachete, locul unde au încercat să găsească scăparea câțiva tineri care fugiseră din calea teroriștilor, după masacrul de la festivalul de muzică.

„Interiorul buncărului este acum stropit cu sânge până în tavan”, a declarat un paramedic, care a precizat că 14 cadavre au fost recuperate din adăpost.

Într-un clip înregistrat de camera de bord a unui vehicul al militanților Hamas, în timp ce un bărbat este agresat, se vede cum unul dintre teroriști aruncă o grenadă de mână în buncăr.

Unul dintre israelieni iese și fuge, pentru a-și salva viața, dar este împușcat de mai multe ori, cu sânge rege. La scurt timp după aceea, grenada explodează în buncăr, ucigând oamenii fără apărare din interior.

Cel mai probabil, grenada a provenit din Iran, potrivit Bild, care notează…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.