Home » Fosta iubită a lui Mario Balotelli a murit la doar 38 de ani! Vestea dramatică i-a luat pe toți prin surprindere: „Sunt șocat!”

Fosta iubită a lui Mario Balotelli a murit la doar 38 de ani! Vestea dramatică i-a luat pe toți prin surprindere: „Sunt șocat!”

Fosta iubită a lui Mario Balotelli a murit la doar 38 de ani! Vestea dramatică i-a luat pe toți prin surprindere: „Sunt șocat!”

Tabby Brown, fosta iubită a lui Mario Balotelli, a murit la vârsta de doar 38 de ani! Vestea dramatică i-a luat pe toți prin surprindere, iar fanii cunoscutului model și-au exprimat tristețea prin intermediul mai multor comentarii postate pe rețelele de socializare.

Fosta iubită a lui Mario Balotelli și Rahim Sterling a murit la doar 38 de ani! Val de comentarii pe rețelele de socializare: vestea dramatică i-a luat pe toți prin surprindere

Tabby Brown, creatoare de conținut cu peste 300.000 de urmăritori pe Instagram, vedetă de televiziune și fotomodel, a încetat din viață la vârsta de doar 38 de ani.

Tabby Brown a fost un personaj foarte renumit în Marea Britanie. Pe lângă ocupațiile menționate anterior, tânăra a mai devenit cunoscută după ce a pozat într-o revistă pentru adulți. De asemenea, ea a ținut capul de afiș al tabloidelor din Anglia în timp ce a avut relații cu fotbaliști ca Mario Balotelli sau Raheem…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.