În această reteţă, proporţia de carne de porc-carne de vită recomandată este de 50-50, dar dacă nu sunteți mari iubitori ai cărnii de porc, puteți crește conținutul de carne de vită la 80%. De asemenea, cantitatea de orez nu ar trebui să reprezinte mai mult de 25% din cantitatea de carne, iar orezul ar trebui înmuiat în apă circa 10 minute înainte de a fi folosit. Ca alternativă, puteți încerca să înlocuiți orezul cu alte cereale, cum ar fi cuşcuş sau bulgur.
Ingrediente
- 1-2 verze acre (aproximativ 2 kg);
- 600 g pulpă de vită;
- 200 g slănină;
- 1 linguriță de boia iute;
- 150 g orez sau alte cereale;
- 3 căței de usturoi;
- 2 cepe;
- 100 g şuncă;
- 250 g costiţă;
- 1 bucată pulpă de porc;
- 60 g jumări;
- 50 g untură;
- 60 ml vin alb sec;
- 2-3 foi de dafin;
- 1 lingură de boabe de piper;
- sare și piper.
Mod de preparare
Tocaţi carnea și slănina. Într-o tigaie, puneți o lingură de untură și căliți ceapa, apoi usturoiul, îndepărtați totul de pe foc,…
Comentează