Home » Reţetă Sârbească De Sarmale | Libertatea

Reţetă Sârbească De Sarmale | Libertatea

Reţetă Sârbească De Sarmale | Libertatea

În această reteţă, proporţia de carne de porc-carne de vită recomandată este de 50-50, dar dacă nu sunteți mari iubitori ai cărnii de porc, puteți crește conținutul de carne de vită la 80%. De asemenea, cantitatea de orez nu ar trebui să reprezinte mai mult de 25% din cantitatea de carne, iar orezul ar trebui înmuiat în apă circa 10 minute înainte de a fi folosit. Ca alternativă, puteți încerca să înlocuiți orezul cu alte cereale, cum ar fi cuşcuş sau bulgur.

Ingrediente

  • 1-2 verze acre (aproximativ 2 kg);
  • 600 g pulpă de vită;
  • 200 g slănină;
  • 1 linguriță de boia iute;
  • 150 g orez sau alte cereale;
  • 3 căței de usturoi;
  • 2 cepe;
  • 100 g şuncă;
  • 250 g costiţă;
  • 1 bucată pulpă de porc;
  • 60 g jumări;
  • 50 g untură;
  • 60 ml vin alb sec;
  • 2-3 foi de dafin;
  • 1 lingură de boabe de piper;
  • sare și piper.

Mod de preparare

Tocaţi carnea și slănina. Într-o tigaie, puneți o lingură de untură și căliți ceapa, apoi usturoiul, îndepărtați totul de pe foc,…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.