Salată de gnocchi la borcan
Ingrediente salata de gnocchi la borcan:
- 500 g gnocchi
- 170 g varză roșie
- 180 g castravete
- 300 g roșii cherry
- 50 g morcovi
- 30 g rucola
- 2 linguri dressing de salată light, la alegere, sau poți să-l faci chiar tu.
Pentru dressing din iaurt:
- 100 g iaurt degresat
- 1 cățel de usturoi presat
- puțin oțet
- după gust sare, piper și ierburi aromatice
Mod de preparare:
Pregătește gnocchi-ul conform instrucțiunilor de pe ambalaj și împarte-l în două borcane
Taie varza roșie în felii subțiri, castravetele în cuburi și roșiile cherry în sferturi. Morcovii poți să-i tăi pe răzătoare sau să-i tai în felii subțiri.
Aranjează legumele în straturi alături de gnocchi în borcan și poți să le consumi imediat sau să le păstrezi în frigider.
Înainte de a servi, adaugă un dressing. Poți să folosești un dressing light gata făcut. Alternativ, poți să îți faci propriul tău dressing dintr-un iaurt natural degresat.
Pentru…
Comentează