Supă cremă de vită
Ingrediente
Mod de preparare
Tăiați ceapa mărunt și curățați și tăiați legumele în cuburi. Tăiați, de asemenea, carnea în cuburi și căliți-o împreună cu ceapa până se schimbă culoarea. Apoi adăugați legumele, prăjiți-le puțin și adăugați puțină apă. Adăugați cubul de supă, piperul și amestecați, apoi gătiți la foc moderat. Când carnea este aproape gata, adăugați apă și gătiți la foc mic până când legumele și carnea devin moi. Amestecați smântâna pentru gătit cu gălbenușul și turnați-o treptat în supă, amestecând încontinuu. Presărați cu pătrunjel tocat, acoperiți și lăsați-o să se odihnească zece minute înainte de servire.
Supă cremă de porumb
Ingrediente
- 35 g unt;
- 1 ceapă;
- 400 g porumb din conservă sau congelat;
- jumătate de linguriță de curry;
- 20 g făină;
- 400 ml supă din cub;
- 500 ml smântână pentru gătit;
- sare;
- piper.
Mod de preparare
Căliți ceapa tocată în untul…
Comentează