Home » Marcel Ciolacu Anunță Că Noua Lege A Pensiilor Va Intra în Vigoare De La 1 Ianuarie. „În Primul şi în Primul Rând Vor Creşte Pensiile Mici”

Marcel Ciolacu Anunță Că Noua Lege A Pensiilor Va Intra în Vigoare De La 1 Ianuarie. „În Primul şi în Primul Rând Vor Creşte Pensiile Mici”

Marcel Ciolacu Anunță Că Noua Lege A Pensiilor Va Intra în Vigoare De La 1 Ianuarie. „În Primul şi în Primul Rând Vor Creşte Pensiile Mici”

„La 1 ianuarie, pensiile toate se măresc cu 13,8%, conform legii. Noua lege a pensiilor va intra în vigoare cu 1 ianuarie. (…) Într-un fel, eu am devansat Legea pensiilor prin cererea de plată numărul 4, să încercăm să o finalizăm anul acesta, pentru că erau prea multe jaloane în cererea de plată numărul 4 şi să nu mai păţim cum s-a întâmplat cu jalonul în cererea de plată numărul 3. Nu numai faptul că mai avem foarte puţine jaloane de îndeplinit la cererea de plată numărul 3, am început să închidem foarte multe din cererea de plată numărul 4″, a declarat premierul, la Târgul Indagra.

Ciolacu a adăugat că „eu legea nu o pitesc, legea va merge în Parlamentul României, pentru că acolo se legiferează”.

„Închiderea inechităţilor – acest principiu cred că e un principiu de bază. În primul şi în primul rând vor creşte pensiile mici”, a punctat el.

Șeful guvernului a mai explicat că indexarea pensiilor cu 13,8%…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.