Home » Drulă, Noi Acuzații La Bode în Achiziţia BMW-urilor De Către Poliție: „Documentele Arată Că S-a Restrâns Libera Concurență”

Drulă, Noi Acuzații La Bode în Achiziţia BMW-urilor De Către Poliție: „Documentele Arată Că S-a Restrâns Libera Concurență”

Drulă, Noi Acuzații La Bode în Achiziţia BMW-urilor De Către Poliție: „Documentele Arată Că S-a Restrâns Libera Concurență”

„Conform raportului, există o «neconformitate» semnificativă în specificațiile tehnice incluse în documentația de atribuire. Acestea restrâng libera concurență și favorizează firma prietenului lui Klaus Iohannis”, a transmis Drulă.

Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

El susține că „50 de milioane de lei au fost jefuite din bugetul statului” și îl acuză pe fostul ministru de interne liberal, Lucian Bode, că „a mințit permanent și este acoperit de Predoiu prin nerambursarea acestor bani europeni pentru proiectul BMW-urilor de la prietenul președintelui Klaus Iohannis”.

Drulă a mai afirmat că MAI nu cere rambursarea banilor de la UE de teama unei investigații a Parchetului European.

„Motivul este foarte simplu. Domnul Bode nu vrea să ajungă pe mâna doamnei Kovesi. Dacă cere bani la rambursare, achiziția va fi investigată de Parchetul European. În acel moment, Lucian Bode devine pasibil de urmărirea penală a Parchetului European. Așa că…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.