Home » PNL Analizează Trei Opțiuni Electorale Pentru Anul Viitor. Ce Variante Iau în Calcul Liberalii, Reuniți La Sinaia

PNL Analizează Trei Opțiuni Electorale Pentru Anul Viitor. Ce Variante Iau în Calcul Liberalii, Reuniți La Sinaia

PNL Analizează Trei Opțiuni Electorale Pentru Anul Viitor. Ce Variante Iau în Calcul Liberalii, Reuniți La Sinaia

PNL s-a reunit la Sinaia pentru a decide strategia privind anul electoral 2024, iar alianța cu PSD nu este exclusă. O primă discuție a avut loc ieri seară, 2 noiembrie, doar cu miniștrii, în care aceștia au prezentat un raport al activității, iar astăzi are loc discuția la nivel politic, în Biroul Politic Național.

„Prin noi înșine am reușit de-a lungul istoriei. Prin noi înșine vom reuși să abordăm alegerile din 2024 și să le câștigăm, să dăm președintele României. Pentru că nu există altă soluție pentru dezvoltarea României. Suntem aici să stabilim strategia și direcția”, a declarat Nicolae Ciucă în ședința de la Sinaia, potrivit unor surse din partid.

„Din punct de vedere politic, cred că am fost suficient de răbdători și vă cer să avem în continuare capacitatea de răbdare la guvernare și atitudinea față de campania electorală și competiția pentru 2024”, a adăugat el.

În acest moment, liberalii analizează…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.