Home » Elena Lasconi, Mesaj Pentru Colegii Din USR: „M-am Așteptat La Orice, Mai Puțin La Faza Cu Oana. Pur și Simplu M-a Doborât”

Elena Lasconi, Mesaj Pentru Colegii Din USR: „M-am Așteptat La Orice, Mai Puțin La Faza Cu Oana. Pur și Simplu M-a Doborât”

Elena Lasconi, Mesaj Pentru Colegii Din USR: „M-am Așteptat La Orice, Mai Puțin La Faza Cu Oana. Pur și Simplu M-a Doborât”

„Aceste trei zile au fost cele mai grele și dureroase din viața mea. M-am așteptat la orice, mai puțin la faza cu Oana. Pur și simplu m-a doborât. Cel mai greu e să fiu spectator la linșajul de care are ea parte zilele acestea și cine știe câte de acum înainte și la cât suferă întreaga mea familie”, a transmis Elena Lasconi pe grupul de WhatsApp „Noul USR”, potrivit mesajului intrat în posesia Libertatea.

Elena Lasconi a scris că, indiferent de funcții, „care vin și pleacă”, Oana Lasconi „va rămâne fiica mea cât o să trăiesc” și că va merge în capitala Franței pentru a purta un dialog cu fata ei.

„O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă. Așa că mă pregătesc să plec la Paris să o ascult, să avem un dialog, să o strâng în brațe. Ce se întâmplă acum nu e o PROBLEMĂ atât timp cât există iubire. Lucrurile astea le rezolv eu cu ea și știu că o să fie bine. Săptămâna asta o să mă ocup doar de…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.