Home » Fostul General SUA Ben Hodges îi Cere Lui Biden Să Trimită Rachete ATACMS Ucrainei, Pentru A Asigura „victoria, Nu Prelungirea Luptei”

Fostul General SUA Ben Hodges îi Cere Lui Biden Să Trimită Rachete ATACMS Ucrainei, Pentru A Asigura „victoria, Nu Prelungirea Luptei”

Fostul General SUA Ben Hodges îi Cere Lui Biden Să Trimită Rachete ATACMS Ucrainei, Pentru A Asigura „victoria, Nu Prelungirea Luptei”

Președintele Joe Biden ar trebui să încerce să pună capăt războiului din Ucraina înarmând Kievul pentru victorie, nu doar pentru a prelungi lupta, a spus fostul comandant al armatei americane în Europa, generalul american în retragere Ben Hodges, într-un articol de opinie.

Statele Unite ar trebui să trimită Ucrainei rachete ATACMS cu focoase unitare și o rază de acțiune de 300 de kilometri, a spus generalul. Acestea sunt necesare pentru distrugerea obiectelor militare-navale, de aviație și logistice rusești din Crimeea, ceea ce ar face peninsula nesustenabilă pentru forțele rusești, a explicat el în cotidianul britanic The Telegraph.

SUA au trimis deja un număr limitatd e rachete ATACMS, care au și fost folosite de Kiev, dar mai mulți politicieni americani i-au cerut lui Biden să suplimenteze aceste muniții.

Hodges a mai spus că SUA ar trebui să completeze livrările către Kiev cu racheta M39 ATACMS cu muniție cu dispersie, care are o rază de…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.