Home » Sam Altman se alătură Microsoft. El va conduce „o nouă echipă de cercetare avansată în domeniul inteligenței artificiale”

Sam Altman se alătură Microsoft. El va conduce „o nouă echipă de cercetare avansată în domeniul inteligenței artificiale”

Sam Altman se alătură Microsoft. El va conduce „o nouă echipă de cercetare avansată în domeniul inteligenței artificiale”

  • Altman se va alătura Microsoft pentru a conduce o nouă echipă de cercetare avansată în domeniul inteligenței artificiale”.
  • Între timp, fostul director executiv al Twitch, Emmett Shear, va deveni noul șef al OpenAI.
  • Sam Altman a fost demis după ce consiliul de administrație și-a pierdut încrederea.

Sam Altman se va alătura Microsoft, a anunțat gigantul tehnologic, punând capăt speculațiilor că s-ar putea întoarce la OpenAI la doar 48 de ore de la înlăturarea sa haotică, scrie BBC.

Directorul executiv al Microsoft, Satya Nadella, a scris pe X, fostul Twitter, că Altman se va alătura Microsoft pentru a conduce o nouă echipă de cercetare avansată în domeniul inteligenței artificiale”. Între timp, fostul director executiv al Twitch, Emmett Shear, va deveni noul șef al OpenAI.

Shear a confirmat această veste pe X. Scriind pe platforma numită anterior Twitter, el a numit postul o oportunitate unică în viață”.

Dar a adăugat că modul în care…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.