Home » Volodimir Zelenski, Detalii Despre Situația De Pe Front. „Lumea Să-şi Amintească Că Bătălia Pentru Soarta Ucrainei Continuă”

Volodimir Zelenski, Detalii Despre Situația De Pe Front. „Lumea Să-şi Amintească Că Bătălia Pentru Soarta Ucrainei Continuă”

Volodimir Zelenski, Detalii Despre Situația De Pe Front. „Lumea Să-şi Amintească Că Bătălia Pentru Soarta Ucrainei Continuă”

„Cele mai intense lupte sunt în zonele Maryinka, Avdiivka şi Bahmut. Cu toate acestea, este dificil şi în sud şi în regiunea Harkov. Şi fiecare oraş din Ucraina, unde astăzi a fost o zi relativ liniştită… Toţi cei care se află acum în spate. Toţi cei care îşi pot permite să petreacă timp acasă”, a transmis Zelenski, în discursul său adresat națiunii citat de News.ro.

Liderul de la Kiev a spus că ucrainenii au nevoie de sprijn în fiecare zi.

„Toată lumea ar trebui să-şi amintească faptul că bătălia pentru soarta Ucrainei continuă. Nu este pe reţelele de socializare, nu în dispute pe teme politice, nu în certuri. Această bătălie este cea în care ucrainenii au nevoie de sprijin în fiecare zi. Lucruri specifice care întăresc Ucraina. Lucruri care adaugă forţă poziţiilor noastre, statului nostru. Lucruri care ne permit să răspundem la atacurile inamicului cu acţiunile noastre. Acţiuni active. Acţiuni îndrăzneţe”, a spus…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.