Home » 20 De Rețete De Friptură Gustoase și Fragede Pentru Crăciun și Revelion

20 De Rețete De Friptură Gustoase și Fragede Pentru Crăciun și Revelion

20 De Rețete De Friptură Gustoase și Fragede Pentru Crăciun și Revelion

Friptura de Crăciun sau de Revelion poate fi preparată din diverse tipuri de carne, cum ar fi porc, miel, vită, rață sau curcan. Fiecare tip de carne aduce cu sine arome distincte și tradiții culinare specifice. Preparatele festive includ adesea ingrediente de sezon, cum ar fi merele coapte, prunele uscate, merișoarele, fructele confiate sau scorțișoara care dau fripturii un caracter distinct.

Rețete de friptură de porc pentru Crăciun și Revelion

Printre cele mai consumate rețete de Crăciun sau Revelion, friptura de porc la cuptor, se pregătește destul de repede, iar gustul este cu adevărat savuros.

Friptură de porc cu bere

Rețete de friptură de porc pentru Crăciun și Revelion

Pentru a da un gust aparte și pentru a prepara rețete de friptură fragedă și suculentă, berea este un ingredient foarte apreciat.

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 5 cepe
  • 1 catel usturoi
  • 3 linguri miere
  • 50 g unt
  • 500 ml bere neagră
  • cimbru
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.