Home » 700 De Angajați S-au Simțit Rău După O Masă De Crăciun Organizată De Grupul Airbus. „A Fost Mai Rău Decât Să Nasc”

700 De Angajați S-au Simțit Rău După O Masă De Crăciun Organizată De Grupul Airbus. „A Fost Mai Rău Decât Să Nasc”

700 De Angajați S-au Simțit Rău După O Masă De Crăciun Organizată De Grupul Airbus. „A Fost Mai Rău Decât Să Nasc”

Ospățul a fost organizat și oferit de restaurantul propriu al companiei de la sediul său din Montoir-de-Bretagne, în regiunea Loire-Atlantique din vestul Franței.

Printre delicatesele din meniu s-au numărat foie gras, scoici și homar, urmate de deserturi de înghețată și mousse de alune și ciocolată la doar 15 euro de persoană.

Angajații afectați au prezentat „semne clinice de vărsături și/sau diaree” după cina de sezon din 14 decembrie. Cei mai mulți s-au îmbolnăvit în decurs de 24 până la 48 de ore după masă.

Oficialii din domeniul sănătății au declarat că încă nu au identificat cauza otrăvirii în masă și caută să afle dacă aceasta a fost cauzată de o bacterie din alimente sau de un virus de gastroenterită extrem de contagios.

„Investigațiile continuă”, a declarat un purtător de cuvânt, adăugând că rezultatele ar trebui să fie disponibile săptămâna viitoare. Un chestionar a fost trimis tuturor celor prezenți la…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.