Home » PNL Nu A Luat Nicio Decizie în Privința Susținerii Lui Nicușor Dan, La Un An De Când Nicolae Ciucă A Cerut Evaluarea

PNL Nu A Luat Nicio Decizie în Privința Susținerii Lui Nicușor Dan, La Un An De Când Nicolae Ciucă A Cerut Evaluarea

PNL Nu A Luat Nicio Decizie în Privința Susținerii Lui Nicușor Dan, La Un An De Când Nicolae Ciucă A Cerut Evaluarea

„Vă spun un lucru în premieră, că o să îi întrebăm şi pe bucureşteni, foarte direct, mai merită Nicuşor susţinerea PNL pentru un al doilea mandat? Vom face un sondaj public, în care toţi se vor putea pronunţa”, a spus Sebastian Burduja, citat de news.ro. El a precizat că această campanie va începe zilele următoare.

Ministrul energiei a adăugat că și la nivelul PNL va exista o evaluare finală „în perioada următoare” privind menținerea sau retragerea sprijinului politic pentru Nicușor Dan.

„Suntem în plin proces de evaluare pentru mandatul actual al domnului Nicuşor, ce a făcut până acum şi se împlineşte în curând un an de când PNL i-a lăsat un decalog, 10 subiecte domnului Nicuşor. Dânsul a răspuns după şase luni, a răspuns în ultima zi. I-am parcurs răspunsul, îl evaluez, împreună cu colegii mei, eu nu sunt convins, dar vom avea o evaluare finală în perioada următoare”, a mai afirmat Burduja.

Liberalii refuză de 6…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.