Home » Deputatul PSD Radu Cristescu Cere Demiterea De Urgență A șefului Armatei Române: „S-a Umflat Peste Noapte Tărâța în El. Suferă De Vedetism”

Deputatul PSD Radu Cristescu Cere Demiterea De Urgență A șefului Armatei Române: „S-a Umflat Peste Noapte Tărâța în El. Suferă De Vedetism”

Deputatul PSD Radu Cristescu Cere Demiterea De Urgență A șefului Armatei Române: „S-a Umflat Peste Noapte Tărâța în El. Suferă De Vedetism”

„O alegere proastă la șefia Armatei acest gen. Gheorghiță Vlad, cu al său interviu «Vin rușii!» care a panicat românii și a penetrat rapid în toată presa din Rusia, obligându-l pe premierul României să iasă la rampă și să dezamorseze situația”, a scris Cristescu, în mesajul său, intitulat „Afară din post cu iresponsabilul din fruntea Armatei!”.

„De când șeful Armatei somează public Parlamentul să dea legi pe care le vrea el? Nu de panică indusă de la vârf avem nevoie acum”, a continuat deputatul PSD, care este și membru al Comisiei de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din cadrul parlamentului.

De ce a comis-o Vlăduț? S-a umflat peste noapte tărâța în el. Suferă de vedetism. A văzut rețeta lui Ciucă și vrea, probabil, să intre și el în politică! Atitudini de netolerat, armata nu de exaltați are nevoie acum, ci de minți lucide și responsabile.

Deputatul PSD Radu Cristescu, despre șeful Statului…

Citeşte mai mult

Comentează

Your email address will not be published.